FPT Stinger

Takket være dens dynamiske ydeevne og alsidighed kan FPT STINGER bruges til bearbejdning af matricer og støbeforme i både mønster og mekaniske dele og til arbejdsopgaver inden for flyteknik. Maskinen er konstrueret med en rotationsakse på hovedet med universalgeometri og en på drejebordet.

STINGER tilbyder et ekstraordinært stort arbejdsområde i forhold til aksernes rækkevidde. Hovedet er konstrueret baseret på den patenterede løsning, der allerede er anvendt på Dino-maskinerne, som giver mulighed for underskæringsarbejde og har et negativt drejepunkt, der gør det muligt at bruge den vertikale stempelbevægelse bedst muligt.

Den langsgående aksebevægelse gør det muligt at fjerne bordets rotationsakse fra stempelaksen, hvilket gør det muligt at bearbejde med lange værktøjer på emnets sideflader. Rotationen af både bordet og hovedet er kontinuerlig og opnås ved hjælp af Direct Drive-motorer, der sikrer høj rotations- og positioneringshastighed.

Fraværet af mekaniske rotationselementer reducerer behovet for vedligeholdelse og giver også høj pålidelighed og nøjagtighed. De roterende akser kan bruges som kontinuerlige positioneringsakser eller som interpolerede akser til 5-aksearbejde.

Det valgfrie udstyr, der er tilgængeligt til STINGER, omfatter værktøjsskift, elektrospindelskift, målesonder til emnet, værktøjsstyringsenheder, kølesystemer, udsugningsenheder og spånfjernelse

Thomas Christensen er klar på en snak om Fræsemaskiner.

Vi arrangerer også gerne referencebesøg.

Thomas Christensen

Se produktkataloget

Varianter og specifikationer

Maskine Chuck Stangkapacitet Spindelhastighed Maks. drejediameter Maks. drejelængde Særlige egenskaber
FPT Stinger 180 - - 12000 RPM,15000 RPM,18000 RPM,22000 RPM,34000 RPM - - -
FPT Stinger 280 APC - - 12000 RPM,15000 RPM,18000 RPM,22000 RPM,34000 RPM - - -

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Hjælpen er altid nær. Forlæng din maskines levetid med en fordelagtig serviceaftale. 

Læs mere om vores serviceaftale

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Green Machining

Green machining er et buy-back-koncept, hvor vi tilbyder dig at købe en Doosan-maskine tilbage, hvis den er købt hos os. Herefter restaurerer vi den og giver den et nyt liv hos en ny kunde.

Det kalder vi ansvarlighed.

Læs mere om Green Machining

Green Machining
keyboard_arrow_up