Service

+45 86 41 20 11

Akut maskinservice, bestilling af reservedele, uddannelse af dine medarbejdere og booking af serviceeftersyn.

Vi er her for at hjælpe dig med at performe endnu bedre.

Kontakt vores serviceafdeling

Service - det tager vi hånd om

Et køb af en CNC-fræser eller en -drejebænk indebærer mere end blot at vælge den rette model.

Den succesfulde integration af den rigtige maskine i produktionsmiljøet bygger på meget mere end stål, revolverhoveder, akser og styringer. Det handler selvfølgelig om det rette udstyr til den rette opgave, men det handler også om alt det, der omgiver maskinen og dens drift.

I Duroc Machine Tool er vi med under hele processen – fra rådgivningen over finansieringen til installation, serviceeftersyn, fremskaffelse af reservedele og løbende uddannelse af medarbejderne. For en maskine skal ikke kun vurderes på, hvad den kan, når den kører. Det er også afgørende, at der er en klar plan for, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude, og driften går i stå.

Og at du kan stole på, at de dygtigste fagfolk på i branchen altid står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Akut maskinreparation - vi rykker lynhurtigt, når uheldet er ude

Uanset hvor godt man planlægger forebyggende vedligeholdelse og serviceeftersyn, kan der opstå driftsstop på din maskine, som skal fikses her og nu. Maskinstop koster oppetid. Og det er en stor omkostning for dig, når din produktion står stille.

Hos Duroc Machine Tool er vi naturligvis gearet til at kunne rykke ud øjeblikkeligt i hele landet, hvis uheldet er ude. Vores serviceteknikere råder over en bred vifte af værktøjer, som giver stor sikkerhed ved fejlfinding og minimerer fejlfindingstiden. Derved opnår vi en effektiv maskin-diagnose og kan hjælpe dig og din produktion hurtigt i gang igen.

Hvis der er behov for udskift af defekte dele på maskinen, kan vi fremskaffe reservedele fra dag-til-dag.


Reservedele - hurtig levering er altafgørende

Det er nemt at være være verdensmester i medvind, men det er i modgang, mennesker og maskiner viser sit værd. Selv den mest avancerede og driftsikre maskine skal serviceres og vedligeholdes, og indimellem kan der være behov for at skifte en reservedel. Og i mellemtiden står maskinen stille.

Leveringstiden på reservedele er derfor altafgørende, og det er vi udmærket klar over i Duroc. Derfor har vi 95% af alle reservedele på lager i Tyskland, så vi i de fleste tilfælde kan udskifte reservedelen inden for få dage.

Det giver os en markant konkurrencefordel i forhold til vores konkurrenter, som ofte bliver nødt til at vente, til reservedelen når frem fra fabrikken i Asien. Og den konkurrencefordel bliver til din konkurrencefordel.Kontakt vores serviceafdeling

Vi er her for at holde hjulene i gang i din forretning. 

Jimmy Skiffard
Service Manager

+45 40 20 02 99
jimmy.skiffard@duroc.com

 keyboard_arrow_up