Horisontale drejebænke – det fleksible valg


0 produkter

Horisontale drejebænke er en vigtig del af enhver produktion. Det er den mest udbredte teknologi og skaber en enorm stor fleksibilitet, da du kan bearbejde emner i praktisk talt alle størrelser fra 1/10 millimeter og op omkring 4 meter i diameter. Ved bearbejdning af lange emner er det muligt at støtte emnet med en brille tæt på skæret og dermed fastholde en høj grad af præcision.

En horisontal drejebænk tilbyder derudover en bred vifte af muligheder. For mange vil det derfor være en glimrende investering – udover fordelene i forhold til placering, kan du med en horisontal drejebænk også bearbejde genstande i alle mulige materialer, såsom metal, plast og træ.

Horisontale drejebænke giver i høj grad muligheder for automation og ubemandet drift. En af de oplagte muligheder er brugen af et stangladermagasin, som føder drejebænken med emner. Et stangladermagasin går fra Ø5 til Ø100 og i længder fra 1 meter til 6 meter.

De forskellige spindelhastigheder og drejningsmomentvalg gør det muligt at bearbejde en bred vifte af materialer som eksempelvis aluminium og titanium.

Brugervenlige styringer

Moderne CNC-styringer er brugervenlige og gør det nemt at programmere drejebænken, så du øger produktiviteten. Når du køber en DN Solutions-maskine hos Duroc Machine Tool, har du typisk mulighed for at vælge mellem op tre forskellige styringer – FANUC, Siemens og Mitsubishi.

 

keyboard_arrow_up