Serviceaftale på CNC-maskiner - din garanti for stabilitet

Det eneste, der er værre end at mangle den rigtige maskine, er at have den rigtige maskine, som er i stykker.

En maskine skal stå stille i absolut mindst mulig tid, men alle maskiner uanset fabrikat har brug for at blive vedligeholdt, ligesom rengøring er yderst vigtigt. Faktisk skyldes ⅔ af alle nedbrud netop manglende rengøring og vedligehold, så det er et område, du bør prioritere højt.

En høj performance her i udpræget grad et spørgsmål om planlægning og forberedelse. Planlagt nedetid giver mere oppetid – og nøglen er at udnytte nedetiden optimalt.

Skal vi tage ansvar for dine maskiner?

Som kunde hos Duroc Machine Tool har du mulighed for at indgå en serviceaftale. Med en serviceaftale tager vi ansvar for din maskine og sikrer, at din produktion ikke står stille.

Serviceaftale

Med en serviceaftale har du adgang til assistance fra vores dygtige serviceteknikere, som konstant trænes i DN Solutions maskiner – af maskinproducenten selv. Og hvis det er nødvendigt, har du endda adgang til eksperter fra DN Solutions egne fabrikker.

Vi har adgang til originale reservedele enten fra vores eget lager eller fra DN Solutions store lager i Tyskland, hvor 95 % af alle reservedele altid lagerføres.

Hvis du indgår en serviceaftale med os, tilbyder vi fast rabat på såvel service som reservedele. Rabatterne er gældende i hele kontraktperioden på den maskine, hvor du tegner serviceaftalen.

Det får du i aftalen

En serviceaftale hos Duroc Machine Tool er din garanti for driftsstabilitet og et lavere omkostningsniveau på din maskine i dens levetid. I serviceaftalen får:


Et årligt serviceeftersyn

check-circle-1

Fast rabat på såvel servicetimer som reservedele

check-circle-1

Akut assistance fra vores serviceteam ved driftsnedbrud

check-circle-1

Adgang til stort reservedelslager med dag-til-dag levering

check-circle-1

Servicekit - vi vil din maskine det bedste

Vi medbringer også altid et service-kit, som er skræddersyet til den maskine, du har investeret i. Det giver os mulighed for at udskifte vangeskrabere, filtre, back-up batterier, udføre en komplet back-up af maskinen og kontrollere maskinens geometri (nulpunkter og toolsetter), hvis det er nødvendigt.


Vil du høre mere om vores serviceaftaler?

Vores serviceaftaler holder dine maskiner kørende. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Jimmy Skiffard
Service Manager

+45 40 20 02 99
jimmy.skiffard@duroc.com

 

keyboard_arrow_up