Vertikal fræsemaskine – populært præcisionsudstyr


0 produkter

En vertikal fræsemaskine – eller en lodret fræsemaskine – er en præcisionsmaskine, der bruges til formning og fremstilling ved at fjerne materiale i bearbejdningen - typisk fra metalliske emner. Også plastik og andre kompositmaterialer kan bearbejdes på fræseren afhængigt af værktøjets opsætning.

Netop de mange funktionsmuligheder gør den vertikale fræsemaskine til en af de mest populære maskiner på markedet. Den betjenes ved, at operatøren åbner fræserens dør og fikserer emnet på et plan, hvor det bliver bearbejdet af spindlen i X-Y-Z koordinater.

Alle moderne vertikale fræsemaskiner er CNC-styrede. Nogle fabrikanter kører med deres egne styringer – med en vertikal fræser fra DN Solutions kan du typisk vælge mellem op til fire forskellige slags styringer afhængig af dit behov, dine præferencer og maskinens opbygning.

I Duroc Machine Tool har vi et stort udvalg forskellige vertikale fræsemaskiner fra en af verdens førende leverandører, Doosan, hvilket blandt andet tæller Bed Type, Twin Spindle, 5-axis, High Speed, High Precision og Heavy Duty fræsere.

keyboard_arrow_up