7 gode grunde til at vælge en fræser DN Solutions (tidl. Doosan)

Når emnebearbejdningen er i gang, og spånerne flyver, har du som virksomhedsejer kun én ting for øje: Produktionen skal køre, og kvaliteten skal være i top. Derfor er du afhængig af, at dine maskiner kan det, de skal, og du er afhængig af, at de kan køre stort set uden stop. Og derfor vælger du maskiner af en høj kvalitet.

Men hvad skal du vælge? Der er mange muligheder på markedet, så du skal holde tungen lige i munden, når du træffer dit valg.

Lad os hjælpe dig godt på vej

 

 

 

 

 

 

 

 

Fræsemaskiner fra DN Solutions - value for money

I Duroc Machine Tool sælger vi som de eneste i Danmark DN Solutions-fræsemaskiner, og derfor er vi løbende i kontakt med en lang række virksomheder, der er interesserede i at høre mere om de koreansk producerede maskiner. DN Solutions startede i sin tid under navnet Daewoo, og mens mærket har levet et forholdsvis stille liv i Danmark, er det siden 2005, hvor det blev købt af Doosan, blevet en global mastodont. Faktisk er DN Solutions den hurtigst voksende maskinproducent i verden, så hvis du køber en drejebænk eller en fræsemaskine fra DN Solutions, får du en maskine, hvor du udover mærkbar value for money også bliver en del af en familie, der gør sig gældende på 65 markeder over hele kloden.

Men hvorfor bør du overveje en fræsemaskine fra DN Solutions? Det er der en lang række gode grunde til. Og de handler ikke alle sammen om maskinernes kvalitet, selvom den er i top.

Størrelse betyder noget

Som nævnt er DN Solutions (i 2022) til stede på 65 markeder over hele verden, og DN Solutions er i øjeblikket det mærke, der bliver solgt mest af globalt. Duroc Machine Tool har siden 2015 leveret flere end 700 DN Solutions-maskiner til tilfredse kunder i Norden og Baltikum, så når vi siger, at maskinerne leverer det, de skal, er det ikke kun snak. Bare spørg vores kunder - de stiller gerne op.

Vil du se en DN Solutions-fræsemaskine i drift?

Kvalitetsprodukter med lang levetid 

En af de myter, vi ofte møder, er, at en DN Solutions-maskine ikke har samme levetid som flere af de andre mærker. Som med så mange andre myter holder den ikke - ligesom med DN Solutions-drejebænke finder vi DN Solutions-fræsemaskiner fra 1980’erne rundt omkring i Danmark. Igen: Tag os ikke på ordet, men spørg vores kunder. Der er en årsag til, at DN Solutions er den producent, der sælger flest maskiner på verdensplan.

Bredt sortiment

Uanset om du skal bruge en horisontal eller en vertikal fræsemaskine eller måske en portalfræser eller et boreværk, findes den med overvejende sandsynlighed i DN Solutions sortiment. DN Solutions har maskiner i alle ender af spektret.

Find den rigtige fræsemaskine

DN Solutions kan også klare heavy duty-opgaver

Mens mange af vores konkurrenter (også) kan tilbyde high-speed maskiner, udmærker DN Solutions sig ved at ligeledes at kunne levere heavy duty-fræsemaskiner (box-vanger) til opgaver, der kræver stor kapacitet og stor stivhed.

Stort lager i Tyskland

Et stort sortiment er imidlertid ikke nødvendigvis så brugbart for dig som kunde, hvis du skal vente op mod 7 måneder på at få leveret den maskine, du har brug for. DN Solutions har et stort lager i Dormagen mellem Düsseldorf og Köln, hvor der udover reservedele typisk står omkring 500 DN Solutions-maskiner - og der kommer hele tiden nye til. Dermed kan vi i de fleste tilfælde levere en ny maskine inden for kort tid.

Brugtværdien er høj

En DN Solutions-maskine har typisk en høj gensalgsværdi - om end sandsynligheden for at finde en brugt maskine reelt er lidt teoretisk. Det er nemlig de færreste, der ønsker at sælge sine maskiner, så brugtmarkedet er ikke ret stort. Det tolker vi i al beskedenhed som et stort kvalitetsstempel.

Samarbejdspartner fra start til slut (og lidt længere)

Som vi skriver i indledningen, handler det gode køb ikke kun om selve maskinen. En fræsemaskine er en væsentlig del af dit produktionsapparat, og du skal kunne stille krav om høj kvalitet gennem hele processen fra den indledende dialog over behovsafklaringen til opstilling af maskinen, uddannelse og efterfølgende service. Derfor insisterer Duroc Machine Tool på at være inde over processen fra start til slut. Og vi forlader ikke din adresse, før fræseren er i drift. Samtidig lægger vi os i selen for at tilbyde dig alle relevante former for serviceaftaler, som kan holde din maskine - og dermed din forretning - i gang.

Vil du vide mere? Spørg vores kunder

Vi oplever en stor interesse for vores fræsemaskiner, og de fleste henvendelser er virksomheder, der er blevet peget i vores retning af nogle af vores eksisterende kunder.

Vores kunder er heldigvis af den slags, der hellere end gerne byder indenfor, så du kan se en DN Solutions-fræsemaskine i drift. På den måde kan produktet gøre reklame for sig selv, og du behøver ikke lytte til os - men vi supplerer gerne, hvis du bliver mere nysgerrig.

Kom med på et referencebesøg

Må vi vise dig, hvad DN Solutions-fræsemaskiner kan?

Book et referencebesøg og se en fræsemaskine i drift hos en af vores kunder. Du bliver ikke skuffet.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up