Green machining - vi giver gamle maskiner nyt liv

I Duroc Machine Tool har vi udviklet et bæredygtigt buy-back-koncept, vi kalder ”Green machining”. Og det er vi stolte af.

Green Machining handler i sin enkelthed om, at vi til enhver tid tilbyder dig at købe en DN Solutions-maskine tilbage, hvis du har købt den hos os. Herefter restaurerer vi den og giver den et nyt liv. Det gør vi, fordi vi mener det er det åbenlyst rigtige at gøre. 

"Vores renoverede maskiner henvender sig til nystartede virksomheder eller SMV’er, der ønsker et økonomisk attraktivt eller et mere bæredygtigt alternativ til en investering i en fabriksny maskine."

- Søren Gerber, Group CEO

Vi tager vores ansvar alvorligt

I Duroc Machine Tool tager vi bæredygtighed alvorligt. Det gør vi, fordi det er det åbenlyst rigtige at gøre - det er en af de mest gennemgribende makrotrends på globalt plan, hvilket også understreges af FN’s Verdensmål. Og vi gør det, fordi det samtidig giver god mening set med forretningsbriller.


Bæredygtigt buy-back-koncept

Bæredygtighed og miljøhensyn behøver nemlig ikke være en diffus størrelse, der kun fungerer på et stykke papir i en skuffe på et regeringskontor. Det er helt konkrete handlinger, som giver mening på et både principielt og et lavpraktisk niveau. Og som er med til at gøre en forskel.

Vi har udviklet et buy-back-koncept, hvor vi garantere dig, at vi til enhver tid tilbyder dig at købe en DN Solutions-maskine tilbage, hvis du har købt den hos os. Vi garanterer samtidig, at maskinen i videst muligt omfang får endnu et liv.

Hvis den er i den rette stand, sælger vi den videre, og hvis den trænger til genoplivning, gør vi det. Alternativt genbruger vi de dele, der stadig fungerer.

GREEN MACHINING I PRAKSIS

- sådan foregår det

Vi afhenter den brugte maskine hos dig under de betingelser, vi har aftalt.

paginate-filter-1

Maskinen bliver fragtet til Baltikum, hvor vores recycling facilities ligger.

paginate-filter-2

Vores dygtige serviceteam inspicerer maskinen for mekanisk slid, udskifter defekte komponenter og opdaterer.

paginate-filter-3

Nu er maskinen næsten så god som ny og er klar til at skabe værdi hos en ny glad og tilfreds DN Solutions-ejer.

paginate-filter-4

Duroc Machine Tool leverer og installerer maskinen, og vi står også for at uddanne de medarbejdere, som skal betjene den.

paginate-filter-5

Selvom der er tale om en brugt maskine, tilbyder vi seks måneders garanti på de maskiner, der sælges under Green Machining-ordningen.

paginate-filter-6


Vi tager vores miljømæssige ansvar alvorligt

Green Machining er i sin enkelthed et buy-back-koncept, der giver dig sikkerhed for din investering, og samtidig bidrager du sammen med os til en mere bæredygtig udvikling i branchen.

Det kalder vi ansvarlighed.


Er du interesseret i en brugt maskine?

Kontakt mig eller udfyld formularen og bliv ringet op. Jeg vil gerne fortælle meget mere.

Søren Gerber
Group CEO

+45 21 39 11 19
soren.gerber@duroc.com

 keyboard_arrow_up