Simply Better Performance

Hos Duroc Machine Tool er vi håndværkere med stor respekt for vores fag og vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at sige, hvad vi gør, og gøre, hvad vi siger.

Om Duroc Machine Tool

Vi er til stede på syv markeder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen - og er dermed Nordens og Baltikums største leverandør af maskiner, værktøj, service og support til maskinindustrien.

Vores slogan er Simply better performance. Vores opgave er at gøre dig i stand til at performe bedre. Vi fokuserer på samarbejde, sparring og sund fornuft, og den opskrift fungerer på tværs af landegrænser, sprog og kulturer.

Duroc Machine Tool er en del af det børsnoterede selskab Duroc AB, som ejer, driver og udvikler industri- og handelsvirksomheder.


Vi tager ansvar

Vi ved, at du er afhængig af dine maskiner, og derfor tager vi ansvar fra den indledende dialog til det øjeblik, maskinen er i drift hos dig.

I dialogfasen afklarer vi i fællesskab, hvilken maskine der er det rette valg for dig, og sammen besøger vi en af vores eksisterende kunder, så du kan se en maskine i drift i et  produktionsmiljø.

Når vi er enige om betingelserne for samarbejdet, leverer og installerer vi maskinen, og efterfølgende uddanner vi dig og dine kolleger i at betjene og vedligeholde maskinen. Først når det hele kører hos dig, kører vi også. Efterfølgende hjælper vi dig hellere end gerne med at sikre din maskine et langt og godt liv med en serviceaftale.

Bag enhver maskine ...

Vi tilbyder maskiner i absolut topklasse, men vores medarbejdere er endnu bedre. I Duroc Machine Tool samler vi på gode folk - fagligt såvel som kollegialt. Kombinationen af mennesker og maskiner er årsagen til, at vi har vokset os til en position som en af de mest markante spillere i Norden og Baltikum. For bag enhver maskine står der et dygtigt menneske - eller rettere et helt hold - og derfor kan vi leve op til vores motto: Simply better performance.

Velkommen til Duroc Machine Tool


Har du brug for rådgivning?

Vi er klar på en snak om CNC maskiner, og arrangerer gerne referencebesøg.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 


keyboard_arrow_up