Vertikale drejebænke


0 produkter

Når du skal bearbejde store og mellemstore dele med store diametre og korte længder, vil en vertikal drejebænk i mange tilfælde være det rette valg. Det samme gælder, når du skal arbejde med emner, der er vanskelige at spænde fast på horisontale drejebænke. Vertikale drejebænke er udbredt i diametre fra ca. Ø400mm. til op mod Ø14 meter.

I Duroc Machine Tool har vi et bred udvalg af vertikale drejebænke fra nogle af de førende mærker i branchen, og i vores sortiment finder du både enkeltsøjle- og dobbeltsøjle-drejebænke. 

Du får robusthed og fleksibilitet, når du vælger en vertikal drejebænk. Du har mulighed for at bearbejde komplekse emner på en sikker og omkostningseffektiv måde, og hos Duroc Machine Tool har du en bred produktportefølje at vælge mellem.

Med en vertikal drejebænke får du en fortræffelig ergonomi kombineret med et lille footprint – emnet kan sættes/placeres og skal ikke holdes i løbet af fikseringsprocessen på en måde, der er ukomfortabel for operatøren, og arealforbruget i produktionslokalet er småt.

Husk alle tingene rundt om drejebænken

Ét er alle de tekniske specifikationer omkring en drejebænk – noget andet er alle de andre forhold, der skal være på plads.

Når du skal investere i en vertikal drejebænk, bør du huske på de ting, der får den til køre optimalt – lige fra valget af den rigtige maskine over opsætning til til- og fravalg af lige præcis de komponenter, skærende værktøjer og de opspændinger, der gør den helt store forskel. For ikke at tale om den serviceaftale der måske (og måske ikke) følger med. Det afgørende er, at du vælger en leverandør, der kan sikre dig, at du får den rigtige løsning – og den support, der kan være afgørende for, om din drejebænk kommer til at gøre en positiv forskel for din forretning. Det kan du læse mere om her, hvor du også kan læse, hvordan du øger produktiviteten i dit maskinværksted med mange procent.

keyboard_arrow_up