Derfor er en drejebænk fra DN Solutions (tidl. Doosan) sandsynligvis det rigtige valg for dig

Når du skal investere i maskiner for et 6- eller 7-cifret beløb, har du nok en ret klar forventning om, at du får value for money. Og den forventning er mere end rimelig.

I Duroc Machine Tool er vi af den holdning, at du ikke kun bør stille krav til selve maskinen, men også til salgsprocessen og den service, du får før, under og efter handlen.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere end bare en maskine

En drejebænk er nemlig mere end bare en maskine, der kan løse en opgave i din produktion. Det er et stykke kritisk infrastruktur i din forretning, så du skal stille krav til både maskinen og ham, der sælger den til dig. Og til det bagland, han har i ryggen.

Duroc Machine Tool sælger som den eneste leverandør DN Solutions-drejebænke i Danmark. Det koreanske mærke har endnu ikke helt opnået samme kendskabsgrad som flere af konkurrenterne, men det er i bund og grund lidt synd. Ikke for os - vi ved, hvad maskinerne står for, og vi vinder stadig større markedsandele - men for vores potentielle kunder, som på grund af manglende kendskab til DN Solutions-brandet misser muligheden for at få det rigtige produkt til den rigtige pris.

I dette blogindlæg har vi samlet en række gode argumenter for, at du bør kigge nærmere på DN Solutions, når du skal have en ny drejebænk.

Vil du se, hvad en DN Solutions-drejebænk kan?

Større end du tror

Selvom DN Solutions - for nogen - stadig går lidt under radaren i Danmark, er der faktisk tale om en af verdens største producenter af drejebænke og fræsemaskiner. DN Solutions sælges på 65 markeder over hele kloden, og mærket er nummer 1 på listen over flest solgte maskiner globalt. Duroc Machine Tool har siden 2015 leveret mere end 700 DN Solutions-maskiner til tilfredse kunder.

DN Solutions har hele paletten

Uanset hvilken type maskine, du skal bruge, er det overvejende sandsynligt, at DN Solutions har den i sortimentet. Der findes omkring 400 modelvarianter, hvilket er langt mere end mange af de konkurrerende mærker på markedet.

Mulighed for forskellige styringer

Nogle af de konkurrerende mærker tilbyder deres egne fabrikaters styringer, men du har ikke mulighed for at vælge alternativer til den “medfødte” styring. Med en DN Solutions-maskine har du typisk mulighed for at vælge mellem helt op til tre eller fire forskellige alternativer.

High-speed og heavy duty

I modsætning til flere af de konkurrerende brands, kan DN Solutions både tilbyde high-productive- (roller guide) og heavy duty- (box-vanger) drejebænke. Udbuddet af heavy duty-leverandører er ikke stort, så hvis der er brug for stor stivhed, stor kapacitet og højvolumen-spåntagning, er box-vanger ofte det helt rigtige valg. Og her ligger DN Solutions i toppen af ligaen.

Bygget på velkendt teknologi

Selvom DN Solutions-navnet måske endnu ikke klinger så velkendt i Norden og Baltikum endnu, er der tale om et højkvalitetsprodukt. Maskinerne er bygget på samme velkendte teknologi som de maskiner, man kender fra eksempelvis Japan eller Tyskland. DN Solutions har høj fokus på kvalitet og processtabilitet, hvor designet tager mere udgangspunkt i funktionalitet end i “blikfangs-features”.

Lager og distribution fra Tyskland giver hurtig leveringstid

Hurtig levering er afgørende for, at du kan få den maskine, du mangler. Mens leveringstiden ofte kan løbe op i 5-7 måneder - maskinen skal produceres og derpå fragtes fra Fjernøsten til Europa - har vi den fordel, at vi altid har op mod 500 maskiner stående eller på vej til vores lager i Tyskland. Her har vi også reservedele, så vi hurtigt kan rykke ud og skifte en komponent, hvis uheldet er ude.

DN Solutions har høj gensalgsværdi

Hvis du skal af med en DN Solutions-maskine - eksempelvis fordi du opgraderer maskinparken og ikke har plads til den “gamle” - er gensalgsværdien af maskinerne høj. I hvert fald i teorien; i praksis er der stort set ingen DN Solutions-maskiner på markedet, fordi ejerne har en tendens til at beholde dem. Levetiden er lige så lang som for de mere etablerede brands’ vedkommende.

Ansvar for hele processen

En drejebænk er mere end bare den enhed, der står på dit gulv - hvis maskinen skal give dig værdi, er det afgørende, at du får den rette rådgivning, uddannelse og adgang til teknikere, der kan hjælpe dig. I Duroc er vi inde over processen, fra du viser interesse for en DN Solutions-maskine til den står hos dig. Og vi forlader ikke kunden, før den er i drift.

Derfor skal du ikke vælge DN Solutions

Hvis du har en præference for et bestemt mærke - og måske også en bestemt sælger - skal du selvfølgelig vælge det, du er tryg ved. Men du bør ikke snyde dig selv for at undersøge dine alternativer, og det er under alle omstændigheder lidt synd, hvis det er det manglende kendskab, der afholder dig fra at kigge nærmere på DN Solutions.

I Duroc Machine Tool bliver vi i stigende grad kontaktet af virksomheder, som gerne vil høre mere om DN Solutions drejebænke. De er blevet henvist af nogle af vores eksisterende kunder, som har været på samme rejse - fra det velkendte valg til det rigtige valg.

Vi er velsignet af at have en række virkelig tilfredse kunder, som hellere end gerne åbner dørene og lader dig kigge nærmere på en DN Solutions-drejebænk i drift. Så du behøver egentlig slet ikke at lytte til, hvad vi siger. Du kan bare spørge dem.

Kom med på et referencebesøg

Må vi vise dig, hvad DN Solutions-drejebænke kan?

Book et referencebesøg og se en drejebænk i drift hos en af vores kunder. Du bliver ikke skuffet.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up