keyboard_arrow_down

Unlock your business potential with automation

Vi mener, at automatisering er en af de hurtigste måder at øge investeringsafkastet på et køb af en CNC-værktøjsmaskine.

Automatisering - nøglen til øget produktivitet

Hos Duroc Machine Tool har vi en lang og succesfuld historie med at levere de bedste automatiseringsløsninger til vores kunder, som vi har hjulpet med at realisere de øgede produktivitets- og omkostningsfordele ved automatisering.

Automatiseringssystemer, uanset om de er komplekse eller enkle, er designet til at give producenterne øget produktivitet, reducerede arbejdsomkostninger, forbedret kvalitet og fleksibilitet samt mulighed for at overholde stadig strengere leveringstider.

Vores automatiseringsløsninger vil tage dine produktions- og bearbejdningsprocesser til det næste niveau ved at fjerne behovet for manuelle processer og forbedre din driftseffektivitet. 

Vi stræber altid efter at være på forkant med den teknologiske udvikling, og vores applikationsingeniører har ekspertisen til at designe, udvikle og installere tilpassede automatiseringssystemer og løsninger, der opfylder dine krav.

Kollaborative robotter (cobots)

Duroc Machine Tool tilbyder en af de mest omfattende automatiseringsløsninger på markedet med kollaborative robotter (cobots) fra Doosan Robotics. Vi kalder denne løsning for "Duroc Automation".

Se de forskellige modeller her

Gantry loader systemer

DN Solutions gantry loader systemer er lette at installere og betjene og understøtter hurtige nøglefærdige løsninger.

Gantry loaderen har hurtigere lastning/aflastning end andre løsninger på markedet og tilbyder brugervenlige funktioner til at styre loaderens bevægelse.

Se de kompatible maskiner her

Vil du høre mere?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad automatisering kan gøre for dig og din forretning. 

Thomas Christensen
Sales Responsible | Automation 

+45 54 55 86 80
thomas.christensen@duroc.com

 keyboard_arrow_up