Duroc Academy

Vi tilbyder kurser i applikationer, styringer, vedligeholdelse, CAD / CAM og produktions- og procesoptimering.

Vi skræddersyr også gerne et uddannelsesforløb til lige netop jeres behov.

Kontakt os og hør mere

Uddan dine medarbejdere til succes

Ingen kæde er som bekendt stærkere end sit svageste led, og det samme gælder CNC-maskiner og dem, der betjener dem. Selv den mest velkørende og driftsikre maskine er afhængig af en operatør, der kan sit kram og kender netop den enkelte maskine til bunds.

Udfordringerne opstår, hvis en maskine bliver omprogrammeret, eller hvis der bliver ansat nye medarbejdere i virksomheden uden erfaring med den konkrete maskine.

Derfor er det vigtigt, at du hele tiden sikrer dig, at dine medarbejderes kompetencer er i top – og her spiller uddannelse en meget vigtig rolle.


Duroc Machine Tool tilbyder uddannelsesforløb og kurser, der sikrer et højt kompetenceniveau hos dine medarbejdere og et produktkendskab, som altid er up-to-date.


Kurser og uddannelsesforløb

Når vi leverer og installerer en DN Solutions-maskine hos dig, går vi ikke, før den er i drift. Men den basisuddannelse, vi giver operatørerne i forbindelse med installationen skal vedligeholdes, og derfor har vi etableret Duroc Academy. 

Her vil Duroc-ansatte fra dit eget land undervise dine medarbejderne i eksempelvis ISO-programmering af fræse- og drejemaskiner, og hvis der er behov for yderligere ekspertise, trækker vi på kolleger fra nabolandene, så det altid er den mest kompetente underviser, der lærer fra sig. Afhængig af det konkrete kursus eller uddannelsesforløb foregår det enten på vores kursuscenter i Vislanda lidt uden for Malmø, i vores showroom i Randers eller i din produktion. I sidste ende er det helt op til dig. Vi tilbyder blandt andet kurser og uddannelsesforløb i:

Rengøring og vedligeholdelse

check-circle-1

Styringer og applikationer

check-circle-1

CAD/CAM-programmering

check-circle-1

Proces- og produktions optimering

check-circle-1


Vil du høre mere om vores kurser og uddannelsesforløb?

Vi giver dine medarbejdere de rette værktøjer
til at performe endnu bedre.

Jimmy Skiffard
Service Manager

+45 40 20 02 99
jimmy.skiffard@duroc.com

 keyboard_arrow_up