CNC Fræsemaskine – bearbejdning af metal og andre materialer


CNC Fræser

Vores udvalg af CNC-fræsere består af horisontale fræsemaskiner, vertikale fræsemaskiner, gantry fræsemaskiner, fræsemaskiner med dobbelt kolonne samt boreværker. Alle er designet til at skære store mængder materiale med præcision, og kan programmeres til at skære forskellige former ved forskellige hastigheder og dybder.

Brug filtrene herunder til at finde frem til den fræser, der kunne være den rette for dig. Vi glæder os til at høre fra dig. 

cnc fræser

0 produkter

CNC fræsning optimerer arbejdsprocesser i produktionen, hvor der er behov for fremstilling og bearbejdning af ensartede dele i alle mulige materialer såsom forskellige metaller og kompositter.

Gennem CAD-CAM programmering bliver tegninger omsat til produkter gennem fræsning og formning af emnet, og selve bearbejdningsprocessen foregår ved, at et materiale bliver sat fast på et plan. Emnet og spindlen bevæger sig forhold til hinanden i X, Y og Z-koordinater.

Antallet af akser definerer, hvor mange sider du kan bearbejde emnet fra. En 3-akset fræser kan bruges til at bearbejde oppefra samt på siderne, mens en 4-akset fræsemaskine kan arbejde på materialet fra op til fire sider – og en 5-akset maskine kan tilgå emnet på fem sider. Det er således kun den side, der vender ned mod fastholdelsesfladen, der ikke kan rammes af spindlen.

keyboard_arrow_up