FPT Raid XL

FPT Raid XL er en fræsemaskine af middel/lille størrelse med tekniske specifikationer, der kan sammenlignes med dem, der gælder for en stor maskine.

Raid XL er et udtryk for kompakthed, hastighed, nøjagtighed og ergonomi, og dens utrolige pris-kvalitetsforhold gør den attraktiv for alle virksomheder: fra den store virksomhed, der kræver høj ydeevne, til den mindre virksomhed, der søger en overkommelig investering.

Raid XL er en fræsemaskine / et bearbejdningscenter til tredimensionel overfladebearbejdning og/eller generelt til 3-akset højdynamisk mekanisk bearbejdning.

Strukturen af Raid XL er baseret på tidligere eksperimenterede løsninger, der er testet ved hjælp af FEM: portal med bevægeligt bord, fast tværbjælke og slæde i den øverste del af tværbjælken for at sikre kompakthed, lavt vippemoment og moderat højde.

En højfrekvent elektrospindel med vektorstyring er anbragt i stemplet. Værktøjsveksleren med kæde med 30 eller 54 lommer er placeret på venstre side, hvilket giver nem adgang og hurtig udskiftning af værktøj uden at forstyrre arbejdsområdet.

Thomas Christensen er klar på en snak om Fræsemaskiner.

Vi arrangerer også gerne referencebesøg.

Thomas Christensen

Se produktkataloget

Varianter og specifikationer

Maskine Chuck Stangkapacitet Spindelhastighed Maks. drejediameter Maks. drejelængde Særlige egenskaber
FPT Raid XL - - - - - -

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Hjælpen er altid nær. Forlæng din maskines levetid med en fordelagtig serviceaftale. 

Læs mere om vores serviceaftale

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Green Machining

Green machining er et buy-back-koncept, hvor vi tilbyder dig at købe en Doosan-maskine tilbage, hvis den er købt hos os. Herefter restaurerer vi den og giver den et nyt liv hos en ny kunde.

Det kalder vi ansvarlighed.

Læs mere om Green Machining

Green Machining
keyboard_arrow_up