Vi søger en erfaren programmør

04.03.2022

[Job] Duroc Machine Tools søger en erfaren programmør til programmering og indkøring af Doosan Robotter

Om Duroc Machine Tool

Vi er til stede på syv markeder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen - og er dermed Nordens og Baltikums største leverandør af maskiner, værktøj, service og support til maskinindustrien.
Vores slogan er Simply better performance. Vores opgave er at gøre kunden i stand til at performe bedre. Vi fokuserer på samarbejde, sparring og sund fornuft, og den opskrift fungerer på tværs af landegrænser, sprog og kulturer.
Duroc Machine Tool er en del af det børsnoterede selskab Duroc AB, som ejer, driver og udvikler industri- og handelsvirksomheder.

Kollaborative robotter/Cobots 

Duroc Machine Tool tilbyder omfattende automatiseringsløsninger med kollaborative robotter (cobots) fra Doosan Robotics. Vi kalder denne løsning for "Duroc Automation". De absolut fleste kundecases kommer fra vores salg af maskiner. 

Opgaver og ansvarsområder

Du vil få ansvaret for at programmere og idriftsætte vores robotceller.
Langt de fleste opgaver er standard løsninger med vores cobots integreret med agenturer fra vores leverandører. Der vil dog altid være opgaver som er kundetilpasset

  • Programmeringsopgaver med Cobots
  • Indkøring og igangsætning 
  • Diverse programmerings opgaver samt kunde kursus 
  • Din base er på kontoret i Randers, der må dog forventes en del rejseaktivitet, da vores kunder er i hele Danmark, men der vil også være behov for en afstikker til nogle af de andre lande i gruppen i Norden.

Kandidaten

Du har erfaring med programmering af robotter. Du arbejder selvstændigt og detaljeorienteret, og går op i kvaliteten af dit arbejde. Du tager ansvar og overholder tidsplaner.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk virksomhed med et godt, kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. 

Send din ansøgning til info.machinetool.dk@duroc.com
Vi gennemgår løbende ansøgninger

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte Thomas Christensen på tlf. +45 5455 8680 eller mail: thomas.christensen@duroc.com   

Tiltrædelse: snarest muligt.

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up