Optimeret salgsteam hos Duroc Machine Tool

28.09.2023

Hos Duroc Machine Tool har vi iværksat spændende ændringer i salgsteamet for at imødekomme kundernes behov endnu bedre.

Med et stærkt fokus på kompetence og ekspertise har vi tilføjet nye ansigter og foretaget interne justeringer for at optimere vores rådgivning ud mod kunderne.

Senest tiltrådte både Brian Gøttsche Nielsen og Jesper Bøje som Area Sales Managers på henholdsvis Sjælland/Øerne og Nordjylland.

Herudover tiltrådte Bjarne Hindkær Hansen 1. april rollen som teknisk support hos Duroc Machine Tool. Bjarne spiller en afgørende rolle ved at hjælpe både salgsteamet og vores kunder med at løse komplekse tekniske udfordringer og udvikle skræddersyede løsninger, der maksimerer kundens produktionskapacitet.

Også på de indre linjer har der været optimeringer. Torben Lykke, der tidligere har fungeret som Technical Sales Manager hos Duroc Machine Tool, har overtaget ansvaret for salgsdistriktet i Sydjylland. Med sin tekniske baggrund og indgående kendskab til Duroc Machine Tools produktsortiment, vil Torben kunne levere skræddersyede løsninger og teknisk know-how til gavn for vores sydjyske- og fynske kunder.

Duroc Machine Tool fortsætter dermed med at investere i sine menneskelige ressourcer og kompetencer for at kunne tilbyde kunderne den bedste service og ekspertise på markedet. Disse seneste ændringer styrker virksomhedens engagement i at opfylde kundernes behov og opbygge langvarige relationer i hele Danmark.

Tilbage

keyboard_arrow_up