Nyansættelse hos Duroc Machine Tool styrker salget i det nordjyske

10.08.2023

Vi er glade for at kunne meddele, at Jesper Bøje pr. 1. august 2023 har tiltrådt stillingen som Area Sales Manager hos Duroc Machine Tool.

Her vil Jesper i tæt samarbejde med Sales Manager Kim Glad bidrage til at styrke rådgivningen og salget i Nordjylland. Jesper kommer med stor erfaring og et solidt kendskab til branchen fra tidligere, lignende stillinger.

Inden sin tiltrædelse hos Duroc Machine Tool, har Jesper arbejdet hos Haas, hvor han opnåede værdifuld viden og ekspertise inden for maskinværktøj og salgsprocesser. Med hans baggrund er vi overbeviste om, at han vil være en værdifuld tilføjelse til vores salgsteam og bidrage til at styrke vores tilstedeværelse og kundebase i den nordjyske region.

"Vi er begejstrede over at byde Jesper velkommen til vores team," udtaler Søren Gerber, CEO for Duroc Machine Tool. "Hans erfaring og indsigt i branchen vil være afgørende i vores fortsatte vækststrategi."

Jesper Bøje ser frem til at påtage sig sin nye rolle og arbejde tæt sammen med kunderne for at forstå deres behov og levere skræddersyede løsninger, der imødekommer deres forretningsmæssige krav.

Duroc Machine Tool fortsætter med at udvide sit dedikerede team af fagfolk, der stræber efter at levere kvalitetsmaskiner og førsteklasses service til vores kunder i hele Danmark.

Jesper Bøje kan kontaktes på telefon +45 40 20 07 66 og mail jesper.boje@duroc.com

Om Duroc Machine Tool:

Duroc Machine Tool er en førende leverandør af avancerede maskinværktøjer og løsninger til fremstillingsindustrien. Med fokus på innovation, pålidelighed og kundetilfredshed stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet og uovertruffen service. Vores dedikerede team af eksperter arbejder sammen med kunderne for at imødekomme deres produktionsbehov og bidrage til deres succes.

Tilbage

keyboard_arrow_up