IRON Pump

DN Solutions er kvalitet, og Duroc er høj service

IRON Pump har investeret i en DN Solutions NHP 8000 med palettesystem for at øge kapaciteten og effektivisere produktionsprocesserne. Valget faldt på DN Solutions (tidligere Doosan) og Duroc Machine Tool på baggrund af en god dialog, gode referencer og en oplevelse af en serviceorganisation, der har kunden i fokus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man som IRON Pump leverer pumper til marine- og energisektoren over hele kloden, skal både kapaciteten og de driftsmæssige processer i produktionen være i top.

Derfor gik Søborg-virksomheden grundigt til værks, da der skulle indkøbes nyt produktionsudstyr, og valget faldt på et DN Solutions NHP 8000 horisontalt bearbejdningscenter med 2 etagers palettesystem.

Bearbejdningscentret skal anvendes til støbte elementer og pumpedele og skal kunne køre ubemandet uden for almindelig arbejdstid via palettesystemet. Det afløser halvanden eksisterende maskiner i IRON Pumps produktion, men den ubemandede drift og effektiviseringen er blot én af flere fordele, fortæller Andreas Fischer, Machine Shop Manager hos IRON Pump.

“Dimensionerne på maskinen passer godt ind i produktionen med palettesystemet, og så har vi oplevet, at det er en fordel for os, at det er samme leverandør, der leverer både maskine og palettesystem. Samtidig er vi helt trygge ved Doosan, som er en robust og stabil maskine, hvor man får virkelig meget værdi for pengene.”

Andreas Fischer, Machine Shop Manager IRON Pump

Mennesker lige så vigtige som maskinen

I et produktionsmiljø er det afgørende at have det rigtige udstyr for at få det optimale udbytte, men hos IRON Pump har det ligeledes været vigtigt at være sikre på, at menneskene bag maskinsalget er de rigtige. Projektet var i udbud, og processen har været lang med løbende udskilning af mulige leverandører - og det var Duroc Machine Tools håndtering af processen, der gjorde udslaget.

“Vi valgte Duroc Machine Tool til at levere vores horisontalcenter, fordi de præsenterede os for den bedste opgaveløsning i forhold til specifikationskrav, bearbejdningsforslag og håndtering af emner. Selvfølgelig er prisen ikke ligegyldig, men det afgørende var, at vi oplevede en medspiller, der var meget løsningsorienteret og tog udgangspunkt i, hvad der passede bedst til vores setup.

Gennem hele forløbet har salgsrådgiverne været gode til at forstå vores behov og ønsker, og de spørgsmål, vi har haft undervejs, har vi fået hurtig respons på,” siger Andreas Fischer.

CUFOS-styring giver stor fleksibilitet

IRON Pump har valgt en CUFOS-styring, som er en app-baseret styring bygget på FANUC-software.

“Vi kunne vælge flere forskellige styringer til Doosan-maskinen, men vi valgte CUFOS, da den er er bygget på FANUC, som er dér, hvor vi kan få den bredeste support. Vi skal kunne styre alle akser meget præcist via turncut-funktion, og det behov kan CUFOS-styringen opfylde. Det er derfor en styring, vi har store forventninger til,”  siger Andreas Fischer. 

Kun positive referencer

Én ting er de rette anbefalinger, specifikationer og valget af den rette styring - noget andet er hverdagen, når hvedebrødsdagene er overstået og der er behov for at få teknisk support eller besøg af en servicetekniker. I en moderne virksomhed er nedetid yderst kritisk, så IRON Pump er som alle andre produktionsvirksomheder afhængige af, at der er styr på servicen, når tingene brænder på.

Derfor har Andreas Fischer været i kontakt med en række nuværende Duroc-kunder, og tilbagemeldingerne er entydige.

“Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger hvad angår serviceafdelingen og serviceniveauet. Det er mit klare indtryk, at du i Duroc Machine Tool får en yderst stærk serviceorganisation bag maskinsalget, ligesom de også har kapaciteten til at håndtere den løbende service fremadrettet. Det giver ro i maven,” slutter Andreas Fischer.


Vil du høre mere?

Kontakt Brian og hør mere om den aktuelle case. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Brian Gøttsche Nielsen
Area Sales Manager | Øst
+45 24 23 23 03
brian.gottsche@duroc.com

 

keyboard_arrow_up