Vindmølleemner får spånerne til at flyve

 

 

 

 

 

 

 

 

(Artikel fra Teknovation)

Fræsekapaciteten hos BSB Industry er 'booket til bristepunktet'. Særligt ordrerne til USA og Europa trækker i øjeblikket, fremhæver den stærkt vækstende underleverandør, der nu har indkørt firmaets store Vision Widemaskine til vindmølleemner.

Der er godt gang i Trekantsområdet igen. Ikke mindst hvad angår projekter inden for bæredygtige energiformer. Blandt de mange travle spåntagende under leverandører på området er BSB Industry med base i Lunderskov, blandt de fremtrædende.

Sidste år udvidede virksomheden maskinparken med enafdestørste  CNC-fræsemaskinerisortimentet, der er produceret af taiwanske Vision Wide Tech, som i Dan- mark forhandles af Duroc Machine Tool.

Nærmere bestemt er der tale om modellen HF-6247, der byder ind med et bearbejdningsområde på 6.200 gange 4.700 millimeter (X/Y) og en samlet længde på X-aksen på 13 meter.

 

Da den 80 tons tunge Vision Wide-fræser kom til Lunderskov, krævede det seks lastbiltræk for at få den fragtet det sidste stykke til fabrikken.

Der er tale om den hidtil største maskine af fabrikatet i Danmark, og handlen kom i stand efter sparring med blandt andre Duroc Area Sales Manager Torben Lykke. I løbet af det seneste år er den markante CNC-maskine, der eksempelvis har krævet et nyt fundament med 75 kvadratmeter stålarmeret beton, kommet i fuld vigør, fremhæver salgsdirektør hos BSB Industry Kristian Sloth.

(Artikel fra Teknovation)

Vil du høre mere?

Kontakt Henrik og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Henrik Bach Sørensen
Sales Manager | Tools & Oil
+45 42 48 07 40
henrik.bach@duroc.com

 

keyboard_arrow_up