Puma Lynx2100 til FK Spåntagning

 

 

 

 

 

 

 

 

FK Spåntagnings ejer Flemming Kristiansen er her i fuld gang med bearbejdningen af de første emner på hans DN Solutions Puma Lynx2100LSYB.

(Artikel fra Teknovation)

En af sydkoreanske DN Solutions’ Puma Lynx2100 CNC-drejebænke blev i august leveret til nordjyske FK Spåntagning.

Specialisten i 3D-Fræsning, fire-Akset fræsning såvel som CNC-drejning, FK Spåntagning i Østervrå ved direktør og ejer Flemming Kristiansen, har endnu en gang udvidet maskinparken.

Ind er denne gang kommet en CNC-maskine af et - for firmaet - nyt fabrikatet i form af modellen Puma Lynx2100 fra DN Solutions, leveret af Duroc Machine Tool, Randers, hvorfra man har sparret med Sales Manager Kim Glad Andersen.

 

 

Nærmere bestemt er der tale om modellen Lynx2100LSYB, der tilbyder bearbejdning i diameterområdet 300 gange 510 millimeter. Den kommer med blandt andet patroner for hoved- og subspindel, Y-aksevandring på 105 millimeter (+/- 52,5) og den maksimale stangdiameter er 65 millimeter.

På automationssiden er der installeret et kortstangslademagasin fra LNS af modellen Quick Load Servo 80 SII. Og på værktøjssiden leveres modellen som standard med fyldt revolverhoved. Det vil sige, at alle 12 værktøjspladser er monteret med værktøjsholdere herunder fire styk roterende værktøjsholdere (to aksiale og to radiale), fremhæves det.

Revolverhovedet på maskinen kan desuden halvtakte, hvorfor der i princippet kan monteres op til 24 værktøjspladser på revolverhovedet.

Endelig er den aktuelle maskine også udrustet med automatisk Tool Presetter og automatisk emneafladning ved hjælp af en emnegriber og conveyorbånd.

 

TOPMODERNE GÅRD

Når udefrakommende ankommer til Flemming Kristiansens gård i Østervrå i Nordjylland er den første tanke ikke, at her ligger en topmoderne spåntagende produktion, der leverer avancerede emner til eksempelvis levnedsmiddelindustrien.

Snarere er indtrykket, når man når frem til matriklen, at der er tale om en hyggelig bondegård med, hvad der hører sig til af dyr og dejlig natur.

Naturen er der bestemt ikke noget i vejen med, men skal man ind og inspicere ’bedriften’ indendørs, så er den altså lavet af stål og deslige.

I de tilhørende erhvervslokaler ligger nemlig Flemming Kristiansens firma FKSpåntagning med tre CNCmaskiner og andet produktionsudstyr, der skal til, for at kunne foretage en vifte af dreje & fræseprocesser.

(Artikel fra Teknovation)

Vil du høre mere?

Kontakt Kim og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

keyboard_arrow_up