GRENEN MASKINFABRIKSSYVENDE DN SOLUTIONS (DOOSAN) I ÅR ER PÅ PLADS

(Artikel fra Teknovation)

Det går stærkt hos Grenen Maskinfabrik, i daglig tale GMF, hvor man i år har investeret i hele syv styks CNC-maskiner fra sydkoreanske DN Solutions (før - Doosan), leveret af Duroc Machine Tool.

 

 

 

 

 

 

 

 

Næsten hver måned har der været meldinger om DN Solutions(Doosan)-leverancer fra Duroc Machine Tool i Randers til Grenen Maskinfabrik, GMF.

Det skyldes løbende kapacitetsudvidelser, for at imødekomme den fortsat øgede interesse hos GMF-kunderne, oplyser virksomheden, som blandt andet har haft  Duroc-teamet forbi med den seneste Doosan Puma 2600LSY-II-drejebænk i år.

Maskinen tilbyder bearbejdning i diameterområdet 376 gange 1.280 millimeter. Maskinen er udrustet med index-24-værktøjsrevolver, som giver mulighed for anvendelse af op til 24 værktøjsløsninger.

...GRENEN MASKINFABRIKS SYVENDE DOOSAN I ÅR ER PÅ PLADS

Standard på Puma 2600LSY-II er Y-akse og subspindel, som muliggør bearbejdning af komplekse drejeemner, ligesom maskinen hos Grenen er installeret sammenbygget med LNS QLS80SII-lademagasin.

Durocs Area Sales Manager i det nordjyske, Kim Glad Andersen, har løbende året igennem glædet sig over leverancerne, som han har rapporteret om på LinkedIn.

Også på GMF ́s egen hjemmeside, kan man hurtigt få et indtryk af, hvor stærkt det er gået, når meddelelser er blevet lagt på hjemmesiden, og fire gange inden sommerpausen, og yderligere tre gange efter er der investeret i DN Solutions-maskiner.

 

 

 

 

 

 

 

 

BÅDE DREJNING OG FRÆSNING

I oktober blev der installeret et vertikalt DN Solutions DMN750 LII-bearbejdningscenter, som nu er fuldt integreret i produktionen, og i den forbindelse lød der også en stor tak til Kim Glad Andersen for samarbejdet om leverancen, som han og det øvrige Duroc-team løser til GMF ́s fulde tilfredshed.

I november fortsatte det, og der er således senest fulgt op med en investering i et tre meter DN Solutions CNC-drejecenter, model Puma 3100ULY.

Maskinen 3100ULY har et sving på diameter 850 millimeter og en maksimal drejelængde på 3.125 millimeter, og er leveret med programmerbar pinoldok, Y-akse,

brille, spåntransportør og fire styk roterende værktøjsholdere med videre.

Virksomheden har - når den er på plads - herefter to styks af modellen, og dermed fordoblet kapaciteten på tre meter CNC-drejning, da man i slutningen af 2018 også fik installeret en Puma 3100ULY, og det giver også et godt billede af at det går rigtigt stærkt hos GMF.

Ud over de i alt syv DN Solutions-maskiner, så har GMF i indeværende år også investeret i en trådgnistmaskine.

 

(Artikel fra Teknovation)


Vil du høre mere?

Kontakt Kim og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

keyboard_arrow_up