Fuldautomatisering
på top-niveau hos Iron Pump

(Artikel fra Teknovation)

Med beslutningen om at investere i en fem-akset Doosan NHP 8000, implementeret med et større palettesystem, alt sammen bestilt hos Duroc Machine Tool, vil Iron Pump nu løfte kapaciteten og effektivisere de spåntagende processer.

 

En større Dn Solutions (før - Doosan) -installation er netop bestilt af Iron Pump A/S, Søborg, som leverer professionelle pumpeløsninger til marine- og energisektorerne, hvor kapacitet og de driftsmæssige processer i løsningerne skal være helt i top.

Forud for valget af maskinleverandør har virksomheden derfor gennemført en grundig analyse, fortæller Machine Shop Manager Andreas Fischer, Iron Pump:

”Dimensionerne på maskinen passer godt ind i produktionen, og med palettesystem fra samme producent, sikrer vi os, at det fungerer samlet,” fortæller Andreas Fischer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Virksomheden har i det he- le taget været meget trygge ved valget af både Doosan og deres skandinaviske re- præsentant, Duroc Machine Tool, hvor Iron Pump har indhentet referencer fra andre kollegaer, og føler sig i trygge hænder, når det gæl- der både leverance, løbende dialog og opbakning fra Randers-firmaets egen serviceorganisation.

”Det er vigtige faktorer, når cellen skal anvendes til fremstilling af støbte emner og pumpedele, og skal kunne køre ubemandet, også uden for almindelig arbejdstid via palettesystemet,” siger Andreas Fischer videre.

”Det er vigtige faktorer, når cellen skal anvendes til fremstilling af støbte emner og pumpedele, og skal kunne køre ubemandet, også uden for almindelig arbejdstid via palettesystemet.” 

Andreas Fischer

DET MENNESKELIGE ER VIGTIGT

Projektet har været i udbud, og undervejs har der været en løbende udskilning. Demenneskelige værdier, som Duroc Machine Tool har leveret, og deres vilje til at håndtere processen, har således gjort udslaget i sidste ende, oplyser Andreas Fischer:

“Vi valgte Duroc Machine Tool til at levere vores kommende horisontalcenter, fordi de præsenterede os for den bedste opgaveløsning i forhold til specifikationskrav, bearbejdningsforslag og håndtering af emner. Selvfølgelig er prisen ikke ligegyldig, men det afgørende var, at vi oplevede en medspiller, der var meget løsningsorienteret og tog udgangspunkt i, hvad der passede bedst til vores setup. Gennem hele forløbet har salgsrådgiverne været gode til at forstå vores behov og ønsker, og de spørgsmål, vi har haft undervejs, har vi fået hurtig respons på,” siger Andreas Fischer.

“Vi valgte Duroc Machine Tool til at levere vores kommende horisontalcenter, fordi de præsenterede os for den bedste opgaveløsning i forhold til specifikationskrav, bearbejdningsforslag og håndtering af emner.“

Andreas Fischer


Vil du høre mere?

Kontakt Henrik og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Henrik Bach Sørensen
Sales Manager | Tools & Oil
+45 42 48 07 40
henrik.bach@duroc.com

 

keyboard_arrow_up