DN Solutions NHP5000 på plads ved KS Maskinteknik

(Artikel fra Teknovation)

Et DN Solutions (før - Doosan) horisontalcenter NHP5000 er udset til at optimere produktionen hos KS Maskinteknik A/S, der er beliggende på Nordre Kaj i Frederikshavn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duroc Machine Tool har aktuelt leveret og installeret et DN Solutions horisontalcenter model NHP5000 hos Kim Sørensen, KS Maskinteknik, i Frederikshavn.

Horisontalcentret tilbyder bearbejdning i området 730 gange 730 gange 880 millimeter (X/Y/Z), og hos KS Maskinteknik har man valgt at udruste maskinen med fuld B-akse - 0,001 grads indeksering af paletten. Horisontalcentret er også udrustet med 70 bars køling gennem spindlen, såvel som ligeledes udrustet med Renishaw probesystem for automatisk værktøjs- og emnemåling.

 

Værktøjskæden har 60 værktøjspladser og hovedspindelen er af typen BIG+, der kan og rotere op til 15.000 omdrejninger/minuttet.

NHP5000 er desuden ud- rustet med to-stationers pa- letteveksler for 500 gange 500 millimeter-paletter.

Maskinens styring er en Fanuc 31iB, der er placeret til venstre for døren, så brugeren lettere kan se ind i maskinrummet, og derved sikre den optimale betjening af tasterne ved indkøring af emner, fremhæver Duroc Machine Tool.

 

 

 

 

 

 

 

Duroc Machine Tools-tekniker Henrik Pedersen ses her i færd med fintuningen af KS Maskintekniks Doosan NHP5000.

Vil du høre mere?

Kontakt Kim og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

keyboard_arrow_up