Velkommen til EMO Messe i Hanover 2023!

10.08.2023

Duroc Machine Tool vil være til stede på EMO-messen fra den 18. til 23. september, og vi glæder os til at dele vores nyeste innovationer og løsninger med dig.

Vi har set frem til at invitere dig til en oplevelsesrig begivenhed, der vil forme fremtiden indenfor for maskinværktøj og produktionsteknologi. 

Besøg os på vores partnerstande:

Mød vores team og se vores seneste teknologiske fremskridt på vores partnerstande. Vi vil være tilgængelige på følgende underleverandørers stande:

DN Solution - Hall 14, Stand D06

FPT Industrie  - Hall 13, Stand C06

MEP - Hall 3, Stand E11

Gurutzpe - Hall 13, Stand B25

Big Kaiser - Hall 3, Stand F20

Forkardt - Hall 11, Stand E64

HILMA-Röemheld - Hall 4, Stand E54


Vi ser frem til at møde dig!

Vores dedikerede team af eksperter ser frem til at møde både vores eksisterende kunder og nye potentielle samarbejdspartnere. Vi vil gerne dele vores indsigt og viden med dig, så vi sammen kan udforske de bedste løsninger til dine produktionsspecifikke behov.

Hent din gratis adgangsbillet:

For at sikre din adgang til messen og for at få mulighed for at deltage i spændende præsentationer og workshops, bedes du hente din gratis adgangsbillet ved at registrere dig >> HER << (via DN Solutions website)

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele denne spændende begivenhed med dig. EMO-messen er en enestående mulighed for at udforske, netværke og opdage de nyeste fremskridt inden for maskinværktøj og produktionsteknologi.

Med venlig hilsen,

Duroc Machine Tool

Tilbage

keyboard_arrow_up