DN Solutions NHP4000 på plads hos FreeForm

(Artikel fra Teknovation)

Et DN Solutions (før - Doosan) NHP4000 horisontalcenter fra Duroc Machine Tool er aktuelt kommet på plads hos FreeForm i deres større rammer på Bødkervej i Vejle.

 

 

 

 

 

 

 

 

FreeForms seneste udvidelse i maskinparken er nu også på plads i de større rammer, som virksomheden pr. maj har indtaget.

(Artikel fra Teknovation)

FreeForm er med bistand fra Bøjes Kran& Maskintransport ved at have hele maskinparken på plads i de større rammer, som firmaet overtog 1. maj.

Men inden den sidste Hartford kom på plads, så leverede Bøje for Duroc Machine Tool et horisontalt NHP 4000-fræsecenter med to paletter på adressen, der med etarbejdsområde på 640 gange 560 millimeter vil kunne bearbejde større emner fra tre sider, og dermed spares opspænding og manuelt arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

Maskinen er med værktøjslængde op til 450 millimeter og mange emner kan boresfærdigeiénogsamme opspænding.

Og mens den sidste maskine fra den tidligere adresse siden også er flyttet har Duroc Machine Tool så installeret og indkørt den seneste anskaffelse, så man nu er helt på plads i de større rammer.

Vil du høre mere?

Kontakt Henrik og hør mere om den aktuelle artikel. Vi er altid klar på en snak om CNC-maskiner og arrangerer gerne referencebesøg.

Henrik Bach Sørensen
Sales Manager | Tools & Oil
+45 42 48 07 40
henrik.bach@duroc.com

 

keyboard_arrow_up