Hartford

Hartford producere fræsemaskiner og bearbejdningscentre fra små til store maskiner.

Hartford er med en produktion på ca. 1600 maskiner om året en af Taiwans største producent af fræsemaskiner og bearbejdningscentre.

Virksomhedens solide erfaring og know-how er baseret i midten af ​​60’erne, da produktionen af ​​værktøjsmaskiner blev startet af samme ejerfamilie, som i dag driver virksomheden.

Hartford beskæftiger næsten 500 medarbejdere og sælger for ca. 1 mia. Kr., Mens eksporten til 67 forskellige lande tegner sig for største delen. Der er i øjeblikket over 20.000 maskiner leveret over hele verden.

Virksomheden behandler og samler sine egne komponenter til maskinerne, såsom bearbejdning og slibning af led, spindelmontering og elektriske systemer. De anvendte kontrolsystemer er Fanuc, Heidenhain og Mitsubishi.

Maskinprogrammet består i dag af 20 horisontale, vertikale og portale bearbejdningscentre i forskellige størrelser. Alt fra maskiner til bearbejdning af små elektroniske komponenter til store svejsede og støbte detaljer.

I dette meget komplette program er der maskiner til rådighed til de mest krævende og omfattende operationer, uanset om du foretrækker hurtige maskiner med kugle- og rulleføringer eller maskiner til rigtig kraftig og hård bearbejdning med solid boksvanger.

 

Læs mere her