Filter

År

Site news

Vi søger Service / Applikationsteknikker

Publicerad: 2019.03.25 i Hjem

Duroc Machine Tool DK søger:

Service / Applikationsteknikker

Vi leder efter dig, der har lidenskab for at levere en god service, og kan skabe tillid til kunden. Du har let ved at sætte dig ind i kundes situation, -skabe fortrolighed og du trives i problemløsningens rollen. Vi har brug for dig som er en god teamplayer, fleksible, engagerede og som værdsætter nøjagtighed i arbejdet. Du skal kunne undervise/ lære fra dig både til kunderne og internt. At rejse, og et par overnatning i løbet af måneden er en naturlig del af dette job, da det meste af arbejdet foregår hos vores kunder, overalt i Danmark.

Ønskede kvalifikationer er: Industriteknikker / eller anden teknisk grunduddannelse. Gode sprogkundskaber på engelsk, tysk kan være en fordel. Kendskab til styresystem fra FANUC nødvendigt, Siemens eller Heidenhain kan være en fordel. Høj viden og erfaring med fejlfinding både elektrisk, mekanisk og indenfor automatisering. Viden i produktionsteknologi og forberedelse af NC-styrede maskiner, samt CAD/CAM er en fordel. IT-kendskab på brugerniveau /Office 365.

Vi tilbyder: Et spændende og interessant job i et ungt og kompetent team, der interesserer sig for at gør en forskel dagligt for vores kunder. Du får lov til at arbejde med nogle af de førende brands på marked, som DOOSAN, Soraluce, Ibarmia, Gurutzpe, samt Hartford. Vores kunder er placeret over hele Denmark, så du har mulighed for at starte fra din hjemmeadresse. Du får en central rolle i organisation, hvor du deltager, og opbygger langsigtede relationer med kunder og leverandører. Yderligere tilbyder vi den nødvendige oplægning/træning som vil foregå internt og lokalt ude hos vores leverandører. Attraktive løn og ansættelsesvilkår tilbydes efter kvalifikationer.

Vi tilstræber at besætte stillingen snarest muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er, men vi venter gerne på den rette.
Ansøgningen skal sendes til: info.machinetool.dk@duroc.com eller til:
Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Mrk. Ansøgning Service / Applikationstekniker
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Søren Gerber på tlf. 2139-1119 eller mail soren.gerber@duroc.com.