Filter

År

Site news

Vi søger Service / Applikationstekniker med speciale i drejning

Publicerad: 2020.06.18 i Hjem

Vi leder efter dig, der har lidenskab for at levere en god service, og kan skabe tillid til kunden. Du har let ved at sætte dig ind i kundes situation, -skabe fortrolighed og du trives i problemløsningens rollen. Vi har brug for teamplayer som er fleksible, engagerede og som værdsætter nøjagtighed i arbejdet. Du skal kunne undervise/ lære fra dig både til kunderne og internt. At rejse, samt et par overnatning i løbet af måneden er en naturlig del af dette job, da det meste af arbejdet foregår hos vores kunder, overalt i Danmark.

Ønskede kvalifikationer: Industriteknikker eller anden teknisk grunduddannelse. Gode sprogkundskaber på engelsk, tysk kan være en fordel. Kendskab til styresystem fra FANUC er et krav. Erfaring med fejlfinding både elektrisk og mekanisk. Viden i produktionsteknologi og forberedelse af NC-styrede maskiner, samt CAD/CAM er en fordel. IT-kendskab på brugerniveau /Office 365.

Vi tilbyder: Et spændende og interessant job i et ungt og kompetent team, der interesserer sig for at gør en forskel dagligt for vores kunder. Du får lov til at arbejde med nogle af de førende brands på markedet, b.la. DOOSAN, Soraluce, Ibarmia, samt Gurutzpe. Vores kunder er placeret over hele Denmark, så du har mulighed for at starte fra din hjemme adresse. Du får en central rolle i organisation, hvor du deltager, og opbygger langsigtede relationer med kunder og leverandører. Yderligere tilbyder vi den nødvendige uddannelse/træning som vil foregå internt og lokalt ude hos vores leverandører. Attraktive løn og ansættelsesvilkår tilbydes efter kvalifikationer.

Vi tilstræber at besætte stillingen snarest muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgningen skal sendes til: info.machinetool.dk@duroc.com eller til:

Duroc Machine Tool Danmark  Ribevej 14 8940 Randers SV

Mrk. Ansøgning Service / Applikationstekniker DK. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Søren Gerber på tlf. 2139-1119 eller på mail soren.gerber@duroc.com