Rasmus Nørregaard vender hjem til Duroc

01.10.2021

Rasmus Nørregaard er aktuelt startet som Area Sales Manager ved Duroc Machine Tool, hvor han skal supportere virksomhedens salg af primært sydkoreanske Doosan og italienske FPT på CNC-værktøjsmaskinsiden. Han er dermed tilbage efter et halvt års afstikker.

Et i forvejen kendt ansigt i teamet hos Duroc Machine Tool, Rasmus Nørregaard, er efter en kort afstikker nu tilbage som Area Sales Manager for Sjælland og Fyn.

I slutningen af 2020 forlod han firmaet, hvor han ellers havde været i halvandet år, og altså nu er tilbage i. Dog er teamet i Randers-firmaet siden også styrket iøvrigt.

Rasmus Nørregaard er oprindeligt uddannet maskinarbejder ved SR Stål, og har også været ved firmaerne AKS Gruppen samt Svendsen+Heinsbæk, førend han første gang tiltrådte ved maskinforhandleren Flextek A/S, som han også har været beskæftiget ved de otte måneder han var væk fra Duroc.

Vi er ovenud begejstrede for, at Rasmus er tilbage hos Duroc Machine Tool og er overbeviste om, at han kan være med til at løfte salget af CNC-vørktøjsmaskiner på Sjælland og Fyn. 

Tilbage

keyboard_arrow_up