Doosan Machine Tools skifter navn

25.05.2022

Selvom Doosan Machine Tools navn ændrer sig, vil du opdage, at alt hvad virksomhedens navn har stået for gennem årene, vil være nøjagtig det samme fremover.

PRESSEMEDDELELSE
27-05-2022
Randers, Danmark

Doosan Machine Tools – førende brand inden for værktøjsmaskiner

I de seneste 50 år har Doosan Machine Tools været en global leder inden for værktøjsmaskineindustrien. Virksomheden er vokset og har udviklet sig gennem innovation og villighed til at turde og udfordre det gængse.  

Med 50 års erfaring indenfor R&D (Ressource & Development), har virksomheden udviklet højteknologiske, konkurrencedygtige produkter, samt opnået høj kundetilfredshed ved at reagere på de krav det globale marked stiller. Specifikt har man tilpasset produkterne til behovene indenfor forskellige industrier, herunder biler, rumfart og medicinalindustrien, og distribueret løsninger til sit netværk i 66 lande rundt om i verden.

"En ny rejse"

Væksten har været grundlaget for, at Doosan Machine Tools og DTR Automotive fandt sammen og realiserede muligheden for at skabe en ny fremtid sammen. Doosan Machine Tools blev den 28. januar 2022 en del af DTR Automotive familien. En global producent med 50 års historie på bagen.
 

"DN Solutions" vil lede fremtidens globale marked

Doosan Machine Tools og DTR Automotive er gået sammen med henblik på at blive markedsledende på de globale markeder. Doosan Machine Tools skifter navn til DN Solutions og skaber herigennem en ny historie. Det nye navn er første store skridt mod en fremtid, hvor man i endnu højere grad står for, at være producenten der leverer de integrerede produktionsløsninger, kunderne efterspørger. Også ud over værktøjsmaskinerne.

Selvom navnet ændrer sig, forsikrer DN Solutions, at man forsat vil arbejde på at opbygge tillid hos forhandlere og partnere, og yderligere styrke konkurrenceevnen omkring virksomhedens produkter og services.

Vi håber du vil følge virksomhedens rejse under det nye navn, DN Solutions.

For yderligere information kontakt venligst:

Søren Gerber, CEO
Duroc Machine Tool Danmark
soren.gerber@duroc.com
+45 21 39 11 19

Tilbage

keyboard_arrow_up