CNC drejebænke til metal og andre formgivende materialer


CNC-drejebænke

Vores sortiment af CNC drejebænke består af horisontale drejebænke, vertikale drejebænke, multitasking maskiner og langdrejere (schweiziske drejebænke), som alle kan anvendes i mange forskellige industrier, samt til bearbejdning af metal og andre formgivende materialer. Derudover kan vores CNC drejebænk bearbejde komplekse emner i næsten alle typer materiale.

Vi kan levere drejebænke, der passer til dine behov, og som opfylder de højeste krav til kvalitet, præcision og hastighed. Det sikrer, at dine nuværende bearbejdningsprocesser strømlines og optimeres.

cnc drejebænk

0 produkter

Hvad er en drejebænk?

En drejebænk er en maskine, der kan bearbejde emner af forskellig karakter. Med en drejebænk kan du forme, tilpasse, skære og på andre måder tilpasse et emne, som eksempelvis består af metal eller et andet formgivende materiale.

Hvordan fungerer en drejebænk?

En drejebænk – som også ofte kaldes en metaldrejebænk eller en metal-drejemaskine – har en rotationsakse, og rundt om aksen roterer det emne, der skal bearbejdes. Når emnet kommer i berøring med drejebænkens skærende værktøjer, bliver det ønskede materiale fjernet, og du får den form, du ønsker.

Hvordan styrer man en drejebænk?

En drejebænk er stort set altid computerstyret. Derfor vil du typisk se drejebænke omtalt som CNC-drejebænke, hvor CNC står for Computer Numerical Production og definerer en proces, hvor præprogrammeret software og kode styrer produktionen.

Hvilke materialer kan man bearbejde på en drejebænk?

Listen over materialer, du kan bearbejde på en drejebænk, er lang. Rent faktisk er det reelt kun fantasien, der sætter grænsen. Skærekraften på en kvalitetsmaskine er nemlig så kraftig, at du kan behandle alt fra diverse metaltyper som højtlegeret stål (herunder rustfrit stål), aluminium og messing over forskellige materialer som superlegeringer og kompositter.

keyboard_arrow_up