DN Solutions PUMA VAW6000-ACC

PUMA VAW 6000 er et vertikalt drejecenter med dobbelt revolver, der er designet til højtydende bearbejdning af aluminiumsfælge.

Der er anvendt dobbelte revolvere på PUMA VAW 6000 for at muliggøre samtidig bearbejdning af indre og ydre hjuldiametre for at optimere produktiviteten. Det brede bearbejdningsområde kan bruges til drejning af hjulstørrelser på op til 24 tommer, og den skrå arbejdsflade giver optimal spånfjernelse.

Ved at anvende skrå revolvere på VAW6000 er det muligt at håndtere store hjul, samtidig med at værktøjsinterferens minimeres. Desuden forbedrer den vinklede position brugervenligheden ved skift af værktøjsspidser.

PUMA VAW6000 er udstyret med en automatisk patronskifter (AAC), som giver optimal produktivitet ved at tillade læsning/aflæsning af hjul under bearbejdningscyklussen. Desuden gør AAC det muligt at bearbejde op10 og op20 efter hinanden og dermed afslutte bearbejdningsprocessen på én maskine.

Kim Glad Andersen
Sales Manager Denmark / Area Nord

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

Kim Glad Andersen

Se produktkataloget

Varianter og specifikationer

Maskine Chuck Stangkapacitet Spindelhastighed Maks. drejediameter Maks. drejelængde Særlige egenskaber
DN Solutions PUMA VAW6000-ACC 24 inch - 2000 RPM 790 mm 350 mm -

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Hjælpen er altid nær. Forlæng din maskines levetid med en fordelagtig serviceaftale. 

Læs mere om vores serviceaftale

Serviceaftale - din garanti for øget driftssikkerhed

Green Machining

Green machining er et buy-back-koncept, hvor vi tilbyder dig at købe en Doosan-maskine tilbage, hvis den er købt hos os. Herefter restaurerer vi den og giver den et nyt liv hos en ny kunde.

Det kalder vi ansvarlighed.

Læs mere om Green Machining

Green Machining
keyboard_arrow_up