Doosan – ydeevne fremfor alt

Når en virksomhed anskaffer en CNC-fræser, en CNC-drejebænk, et bearbejdningscenter eller andre 2- eller 3-aksede maskiner, er der ofte tale om en betydelig investering. Udstyret er en væsentlig del af produktionsapparatet, og derfor er ydeevnen altafgørende.

Doosan er stabile og driftsikre maskiner med en uovertruffen ydeevne. Det koreanske mærke har været på markedet i mere end 40 år, og Doosan har gået forrest i udviklingen af maskiner til industrien fra første færd. I dag sælges der Doosan-maskiner overalt på kloden, og det er der en årsag til: mens andre producenter fokuserer på designet, har Doosan kun ét mål for øje - ydeevne.

Et af de steder, hvor Doosan skiller sig positivt ud fra konkurrenterne, er på udstyret. Den udstyrspakke, som er med i prisen på en Doosan-maskine og dermed giver dig en række standardfunktioner, er optioner hos de fleste andre brands. Så vi tør godt sige, at du med en Doosan-maskine simpelthen bare får mere ydeevne for færre penge.

Det er også derfor, Doosan åbent har meldt ud, at visionen er at komme i Top 3 over leverandører af maskiner inden for skærende metalbearbejdning på verdensplan. Den vision er yderst realisérbar, fordi der ikke er en finger at sætte på kvaliteten. Det er en styrke, og det betyder, at vi i Duroc Machine Tool er stolte af at forhandle Doosan i Norden og i Baltikum - og på sigt på endnu flere markeder.

65

Markeder

1.

Flest solgte maskiner på verdensplan i 2018

230.000

solgte maskiner fra 2005-2020

+700

maskiner leveret siden 2015

Må vi vise dig, hvad vi kan?

Når produktionen kører, handler det ikke om ord – det handler om performance. Så når vi siger, at Doosan-maskiner rimer på kvalitet, er det ok, hvis du ikke tror på os. Det er trods alt din forretning, det handler om.

Derfor vil vi gerne sætte handling bag ordene og vise dig the real deal. Ikke på en computerskærm, og ikke i en beskyttet opsætning i vores showroom. Vi stoler så meget på vores produkter, at vi hellere end gerne vil invitere dig ud til en fremvisning og demonstration hos en af vores mange kunder, hvor du kan se maskiner i drift og selv tale med dem, der bruger Doosan-maskiner i hverdagen.

Vi er nemlig helt overbeviste om, at du bliver bekræftet i, at Doosan leverer varen og lever op til vores motto - Simply better performance.


Må vi vise dig, hvad Doosan-maskiner kan?

Book et referencebesøg og se en maskine i drift hos en af vores kunder. Du bliver ikke skuffet.

Kim Glad Andersen
Sales Manager

+45 30 34 00 96
kim.glad@duroc.com

 

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up